2dehands wagen verkopen

Een 2dehands wagen die er als nieuw uit ziet, daar krijg je gegarandeerd meer voor

Door jouw auto grondig onder handen te laten nemen door CCTW, ga je er bij verkoop gegarandeerd meer aan overhouden. De meerprijs van bijvoorbeeld polieren en een dieptereiniging haal je er zo weer uit.

Kom gerust langs en je krijgt een prijs-op-maat voor een auto die na de behandeling zo in de showroom naast een nieuwe kan staan.

maak een afspraak

Leasewagen weer als nieuw

Lever jouw leasewagen stralend in

Bij het inleveren van een leasewagen, wordt deze onderworpen aan een grondige expertise. Om deze vlekkeloos te laten verlopen, lever je best een propere auto af. Zowel aan de binnen -als buitenkant.

Heb je ergens kleine schade? Krasjes? Geurtjes? Geen nood. Kom langs bij CCTW en we helpen je verder. Afhankelijk van hoe groot de vervuiling is, en waar, krijg je een op-maat-gemaakte service én prijs.

maak een afspraak

Nieuwe wagen klaar voor de showroom

Pak uit met een oogverblindend schitterende wagen in jouw showroom

Een nieuwe wagen is niet meteen vlekkeloos en stralend proper. De weersomstandigheden tijdens het transport kan roet in het eten gooien. Tegen stof en pluisjes op het interieur is hij niet gewapend. Laat CCTW hier meteen verandering in brengen!

De nieuwe wagen krijgt een grondige poetsbeurt, zowel van buiten als van binnen. Hierbij verliezen we niet het minste detail uit het oog, voor een waar vlekkeloos resultaat. Als afwerking wordt alles opgeblonken. Klaar om te pronken in de showroom!

€ 45