Waarom een NANO lakverzegeling?

Bescherming van de lak voor jaren en een mooie diepe glans
  • De autolak behoudt haar mooie en diepe glans
  • NANO lakverzegeling voorkomt verwering en verkleuring
  • Het beschermt vele jaren tegen weersinvloeden, Uv-licht, aanslag, pekel en vuil
  • Zeer gemakkelijk schoon te maken
  • De hele wagen wordt behandeld, tot kunstof onderdelen en velgen toe

Ideaal voor nieuwe wagens!

Bescherm jouw nieuwe wagen meteen en vermijd latere behandelingen en kosten.

vraag nu jouw offerte

Hoe werkt de NANO lakverzegeling?

Goed, heel goed! Veel beter dan een gewone waxlaag

De NANO lakverzegeling heeft zeer sterke vuil -en waterafstotende eigenschappen. Dit komt doordat de nanodeeltjes tot in het diepst van de laklagen van elk oppervlak weten door te dringen. De minuscuul kleine deeltjes vullen na het polijsten de poriën van elk oppervlak. Hierdoor krijgen vuil en aanslag minder kans zich te hechten aan het oppervlak. Jouw auto is minder snel vuil en eenvoudiger te reinigen. Uv-licht zal minder doordringen in de toplaag van het oppervlak, waardoor de kleur van jouw auto langer mooi blijft en zijn diepe glans behoudt.

Onbehandeld oppervlak

Hier zie je een onbehandeld oppervlak met de poriën van de lak blootgesteld aan verscheidene invloeden.

Onbehandeld oppervlak is gevoelig voor schadelijke elementen

Een onbehandeld oppervlak is kwetsbaar voor schadelijke elementen zoals de sterke Uv-straling van de zon, boomsappen, uitwerpselen, restanten van insecten, vuil en roet.

Oppervlak behandeld met een waxlaag

Hier zie je een oppervlak behandeld met een traditionele waxlaag. Deze waxlaag bestaat uit grote deeltjes die niet elke oneffenheid van het oppervlak kunnen opvullen. Hierdoor geraken er nog steeds schadelijke elementen in de poriën van de lak waardoor er schade kan optreden.

Oppervlak behandeld met een gewone lakverzegeling

Een gewone lakverzegeling schermen de lakporiën beter af tegen schadelijke elementen. Toch laten ze nog ruimte voor vervuiling. Ook moet een behandeling met een gewone lakverzegeling moet regelmatig herhaald worden.

Oppervlak behandeld met de NANO lakverzegeling

Zoals je kan zien zijn de deeltjes van de NANO lakverzegeling beduidend kleiner dan die van andere methodes. Er is nagenoeg geen ruimte meer om de schadelijke elementen te laten doordringen. De NANO lakverzegeling fuseert met de originele laklaag zodat ze samen één geheel worden. Hierdoor garandeert de NANO lakverzegeling de meest uitgebreide en permanente oplossing ter bescherming van jouw wagen.

De behandeling

Na het ontvetten en polijsten van de laklaag (niet nodig voor nieuwe wagens), brengen we de NANO lakverzegeling aan. Doorgaans volstaat één behandeling voor een uitstekend resultaat. De NANO lakverzegeling zorgt op zijn beurt voor een optimale hechting en gladde structuur en het uitharden van de beschermende laag. De NANO lakverzegeling zorgt voor een langdurige glans na de behandeling. Houd er rekening mee dat een behandeling met de NANO lakverzegeling een volledige dag in beslag neemt.

maak een afspraak