Standaard interieurreiniging

Jouw wagen aan de binnenzijde vlekkeloos schoon

Geen zin om zelf het interieur van jouw wagen te poetsen? Geen nood, wij doen het voor jou! Naast het manueel voorwassen van jouw wagen, het wassen en drogen door de automatische wasstraat en nadien manueel nadrogen, kan je ook genieten van een proper interieur.

Grondig stofzuigen, alle ramen laten schitteren en een vlekkeloos dashboard. Gemakkelijk, toch?

€ 18 exclusief carwash

Lederen interieurreiniging

Een regelmatige behandeling van jouw lederen auto interieur zorgt voor een langdurig onberispelijk resultaat

Laat jouw lederen interieur regelmatig behandelen door CCTW en voorkom verkleuring, glanzen, scheuren en een vuil interieur. Net zoals onze huid, moet het koeien -of kalfsleder onderhouden worden door optimaal te reinigen, verzorgen en te voeden.

Leder heeft een poreuze toplaag waaraan het vuil zich kan vasthechten waardoor het kan verkleuren of gaan blinken. Vuil is voornamelijk op lichtere lederkleuren zichtbaar. Langdurig onbehandeld leder zal scheurtjes gaan vertonen en op termijn breken. Het leder soepel houden is de boodschap.

Om het leder van jouw auto interieur in nieuwstaat en dus soepel en proper te houden, zal je het regelmatig moeten reinigen en voeden. CCTW helpt je daar graag bij!

€ 50

Dieptereiniging interieur

De meest grondige reiniging voor zowel het stoffen -als lederen interieur van jouw wagen

Na een dieptereiniging door CCTW stap je weer in jouw auto alsof het de eerste keer is. In een interieur dat tot in de puntjes gereinigd werd.

Een stoffen interieur geven we een dieptereiniging met een was-zuiger die het interieur bespuit en injecteert met een reinigingsmiddel en het daarna met stof en vuil weer opzuigt. Deze behandeling wordt eveneens toegepast op de matten, vloeren en kofferruimte. Een lederen interieur wordt grondig gereinigd met de beste producten. Na de reiniging voeden we het leder om zijn zachte en soepele karakter te bewaren.

prijs op aanvraag

Last van geurtjes?

Ook daar helpt CCTW je vanaf!

Met een ozonbehandeling verwijderen we alle geurtjes uit het interieur van jouw wagen.

meer informatie