Wasstraat

All-in Carwash voor 1 prijs

En dan bedoelen we manueel voorwassen, wasstraat en manueel nadrogen. 100% service én schoonheid.

Central Car- & Truckwash wil oprecht een propere wagen afleveren. Een wasstraat met alle nieuwste snufjes en technologieën is hiervoor niet voldoende. Resten van insecten, vet, teer, vuil op de velgen en andere, kan geen enkele wasstraat op zich verwijderen. Daarom wassen wij jouw wagen manueel voor zodat deze letterlijk vlekkeloos uit de wasstraat rolt.

Automatische Wasstraat

De CCTW wasstraat geeft jouw wagen een volledige poets -en waxbeurt.

Laat je niet wijsmaken dat een wasstraat 50 meter lang moet zijn om te wassen en te waxen. Bij CCTW krijgt jouw wagen in onze wasstraat de volledige behandeling:

  • Voorwassen
  • Inzepen
  • Schoonborstelen
  • Naspoelen
  • Hoogglans, polish en wax
  • Droog blazen

In de wasstraat gebruiken we gefilterd regenwater en afvalwater dat wordt gerecupereerd zodat er geen kalkresten kunnen achterblijven. De kunststof borstels zijn fluweel zacht voor jouw wagen om was krassen te vermijden, zonder aan properheid in te boeten.

CCTW gebruikt shampoo, wax en drooghulp op basis van de technologie. Dit geeft een extra bescherming aan jouw wagen en garandeert een diepe en langdurige glans.

Glanzend droog

Geen enkele machinale droger die dezelfde kwaliteit levert als een manuele droog -en opblinkbeurt.

De medewerkers van CCTW garanderen je een vlekkeloos droog resultaat door jouw wagen manueel te drogen en op te blinken. Ook de lijsten van de deuren worden onderhanden genomen. Dat noemen wij bij Central Car & Truck Wash de minimum service die jij verdient.

Een hart voor het milieu

Ons water wordt opgewarmd door zonnecollectoren. Wassen met warm water zorgt ervoor dat het vuil beter los komt. Wij gebruiken uitsluitend gefilterd regenwater en afvalwater dat wordt gerecupereerd waardoor er geen druppel drinkwater verspild wordt. Zo goed als al onze elektriciteit halen we uit onze zonnepanelen. CCTW probeert zo zijn steentje bij te dragen tegen de opwarming van de aarde.

leaf

All-in service voor 1 prijs

Personenwagen

Manueel voorwassen, wassen, extra aandacht voor de velgen, bodemwas, hoogglans, polish, wax, drogen, manueel drogen aan de buitenzijde en deurlijsten, gratis stofzuigen

€ 10
per beurt
€ 100
12 beurten
2 gratis beurten
€ 50
6 beurten
1 gratis beurt
SUV, Jeep en bestwelwagen*

Manueel voorwassen, wassen, extra aandacht voor de velgen, bodemwas, hoogglans, polish, wax, drogen, manueel drogen aan de buitenzijde en deurlijsten, gratis stofzuigen

€ 12
per beurt
€ 120
12 beurten
2 gratis beurten
€ 60
6 beurten
1 gratis beurt
* Tot 2,25m, hogere voertuigen worden in de truck wash gewassen.