Simoniseren & Polijsten

Simoniseren

Kleine krasjes verwijderen en een superieure glans als resultaat

Met het simoniseren van jouw wagen worden kleine krasjes verwijderd en kleine lakfouten opgevuld. Tevens wordt dieperliggend vuil en resten van insecten en andere verwijderd. Het eindresultaat is een stralend glanzende wagen die bovendien voor minstens 6 maanden waterafstotend is.

Vanaf€ 85

Polijsten

Geef jouw wagen een oogverblindende glans zonder krasjes en vuil

Laat CCTW jouw wagen polijsten om matige krassen, ingebrande insectenrestanten, oxidatiesluier, hardnekkige vervuiling en andere beschadigingen te verwijderen. Ter voorbereiding van het polijsten, wordt jouw wagen volledig gewassen en behandeld met klei om opgehoopt vuil uit krassen en oneffenheden te halen. Jouw wagen door CCTW laten polijsten betekent een volledige behandeling; volledige buitenzijde, deurstijlen, velgen en motorruimte. Na het polijsten brengen we een beschermende en hoogglans wax aan voor een stralend resultaat en langdurige bescherming tegen vuil en weersinvloeden.

Vanaf € 180

Lakverzegeling

Laat jouw wagen zijn diepe glans bewaren en bescherm hem tegen vuil en weersinvloeden

Een lakverzegeling behandeling door Carismatics zorgt voor het behoudt van de diepe glans van de autolak. Het voorkomt verwering en verkleuring en beschermt voor vele jaren tegen weersinvloeden, Uv-licht, aanslag, pekel en vuil. Na de behandeling is jouw wagen zeer gemakkelijk schoon te maken.

Caristmatics geeft een volledige behandeling van jouw wagen; poetsen, ontvetten, klei behandeling, polijsten en aanbrengen van de lakverzegeling op heel de wagen inclusief kunststof onderdelen en velgen.

Meer informatie »