Interieurreiniging

Standaard interieurreiniging

Jouw wagen aan de binnenzijde vlekkeloos schoon.

Geen zin om zelf het interieur van jouw wagen te poetsen? Geen nood, wij doen het voor jou! Naast het manueel voorwassen van jouw wagen, het wassen en drogen door de automatische wasstraat en nadien manueel nadrogen, kan je ook genieten van een proper interieur.

Grondig stofzuigen, alle ramen laten schitteren en een vlekkeloos dashboard. Gemakkelijk, toch?

Vanaf € 20 (exclusief carwash)

Lederen interieurreiniging

Een regelmatige behandeling van jouw lederen auto interieur zorgt voor een langdurig onberispelijk resultaat.

Laat jouw lederen interieur regelmatig behandelen door CCTW en voorkom verkleuring, glanzen, scheuren en een vuil interieur. Net zoals onze huid, moet het koeien -of kalfsleder onderhouden worden door optimaal te reinigen, verzorgen en te voeden.

Leder heeft een poreuze toplaag waaraan het vuil zich kan vasthechten waardoor het kan verkleuren of gaan blinken. Vuil is voornamelijk op lichtere lederkleuren zichtbaar. Langdurig onbehandeld leder zal scheurtjes gaan vertonen en op termijn breken. Het leder soepel houden is de boodschap.

Om het leder van jouw auto interieur in nieuwstaat en dus soepel en proper te houden, zal je het regelmatig moeten reinigen en voeden. CCTW helpt je daar graag bij!

Prijs op aanvraag »

Dieptereiniging interieur

De meest grondige reiniging voor zowel het stoffen -als lederen interieur van jouw wagen.

Na een dieptereiniging door CCTW stap je weer in jouw auto alsof het de eerste keer is. In een interieur dat tot in de puntjes gereinigd werd.

Een stoffen interieur geven we een dieptereiniging met een was-zuiger die het interieur bespuit en injecteert met een reinigingsmiddel en het daarna met stof en vuil weer opzuigt. Deze behandeling wordt eveneens toegepast op de matten, vloeren en kofferruimte. Een lederen interieur wordt grondig gereinigd met de beste producten. Na de reiniging voeden we het leder om zijn zachte en soepele karakter te bewaren.

Prijs op aanvraag »

Last van geurtjes?

Ook daar helpt CCTW je vanaf!

Met een ozonbehandeling verwijderen we alle geurtjes uit het interieur van jouw wagen.

Meer informatie »

Showroom klaarmaken

2dehands wagen verkopen

Een 2dehands wagen die er als nieuw uit ziet, daar krijg je gegarandeerd meer voor.

Door jouw auto grondig onder handen te laten nemen door CCTW, ga je er bij verkoop gegarandeerd meer aan overhouden. De meerprijs van bijvoorbeeld polieren en een dieptereiniging haal je er zo weer uit.

Kom gerust langs en je krijgt een prijs-op-maat voor een auto die na de behandeling zo in de showroom naast een nieuwe kan staan.

Maak een afspraak »

Leasewagen weer als nieuw

Lever jouw leasewagen stralend in

Bij het inleveren van een leasewagen, wordt deze onderworpen aan een grondige expertise. Om deze vlekkeloos te laten verlopen, lever je best een propere auto af. Zowel aan de binnen -als buitenkant.

Heb je ergens kleine schade? Krasjes? Geurtjes? Geen nood. Kom langs bij CCTW en we helpen je verder. Afhankelijk van hoe groot de vervuiling is, en waar, krijg je een op-maat-gemaakte service én prijs.

Maak een afspraak »

Nieuwe wagen klaar voor de showroom

Pak uit met een oogverblindend schitterende wagen in jouw showroom.

Een nieuwe wagen is niet meteen vlekkeloos en stralend proper. De weersomstandigheden tijdens het transport kan roet in het eten gooien. Tegen stof en pluisjes op het interieur is hij niet gewapend. Laat CCTW hier meteen verandering in brengen!

De nieuwe wagen krijgt een grondige poetsbeurt, zowel van buiten als van binnen. Hierbij verliezen we niet het minste detail uit het oog, voor een waar vlekkeloos resultaat. Als afwerking wordt alles opgeblonken. Klaar om te pronken in de showroom!

€ 45